Tuesday, February 26, 2008

16 Travel light


4 comments:

Anonymous said...

Byggets tverrliggende akse knytter bygget sammen med dalrommet. Fasadene danner på en enkel og fin måte en innramning og rommelighet i sammenheng med bebyggelsen rundt Lille Lungegårdsvann. Bygget lukker seg mot den eksponerte delen av byen og på den måten danner en ro og konsentrasjon om den aktiviteten som skal foregå inne i bygget. Bygget åpner seg samtidig på en diskré måte mot gangaksene og virker på den måten å være inviterende uten å være for påtrengende. Fasaden sett i front fra festplassen tilnærmer seg omkringliggende bebyggelse på en varsom måte mens møte med bygget i tverrsnittet oppleves som mer dynamisk med element som beveger seg vertikalt og horisontalt (renner ut i vannet) og 2 bokser som fester bygget visuelt til jordflaten.

Anonymous said...

Veldig stilig og enkel.
Good job!!!

Anonymous said...

Dette forslaget var virkelig bra. Liker måten bygget er uten"detaljer" på Nordsiden slik at det skaper nysjerrighet fra festplassen slik at man vil oppsøke det for å finne ut mer. liker også samspillet bygget har med Bergen kulturskole sitt bygg.
Det virker også som dette bygget er mer enn en løs ide som ikke lar seg gjennomføre, slik jeg mener at mange av de andre forslagene er. Veldig bra.

Anonymous said...

Prosjektet svarer ikke på programmets krav om bruk av glass som hovedmateriale. Rommet for den aktive utstillingen blir for intimt og lukket.