Friday, May 09, 2008

BAF 100 - UTSTILLINGEN ”NÅTID” – BAF PAVILJONG.

Bergen Arkitektforening inviterer med dette Arkitektkontorene ”tilsluttet” BAF, og som har støttet Bergen Arkitektforenings 100 års jubileum til å delta i den digitale utstillingen ”NÅTID”

Utstillingen skal vises i BAF 100- paviljongen ved Bergen Kulturskole, ved hjelp av skjerm.


Paviljongen åpnes 21 mai kl. 17:00, (sett av dette tidspunktet!) og står ut september. Utstillingen skal vises i hele dette tidsrommet.
Et dataprogram vil styre denne visningen, og sammen med andre visninger vil den alternere i løpet av døgnet.
Utstillingen er initiert av BAF 100- Utstillingskomiteen. Ansvarlig for den tekniske gjennomføringen av denne utstillingen er BAF- 100 – Paviljonggruppen.

Utstillingens tema er NÅTID, meningen er å la utstillingen reflektere hva Bergenske arkitektkontor har bygget de siste 5 årene i Bergen, og hva de bergenske arkitektkontorene har på tegnebrettet nå.
Utstillingen tar form som en firmapresentasjon hvor kontorene selv bestemmer innhold og form. Det oppfordres til å la prosjektene og arkitekturen tale, la kvalitet fremfor kvantitet telle og å nedtone markedsføringsaspektet.

Kontorenes bidrag leveres som Powerpoint - presentasjon, Hvert kontor har 2-3 minutter til rådighet og må selv vurdere mengde av informasjon og antall ”slides” i forhold til dette. Presentasjonen settes til autokjør.
Det vil bli laget ”hode” og ”hale” på den samlede visningen, med en innledning og eventuelt med ”credits” til slutt. Du ulike kontorers presentasjon vil bli skilt med en ”skilleslide” med navn på det etterfølgende kontor.

Den digitale utstillingen skal vises på en 42" LCD skjerm med 16:9 format (”widescreen”)
Ved å gå inn i Powerpoint/Fil/Utskriftsformat å sette inn Bredde 20,32 cm og høyde11,43 cm vil Powerpoint presentasjonen bli vist i hele skjermen bredde. Dette er valgfritt, men vil gi en lekker visning.


Frist for å levere bidrag er 16 mai. og bidragene sendes/leveres på CD-rom / minnepinne til Terje Grøstad, Arkitektkontoret Vaardal-Lunde as, P.B. 1809 – Nordnes, 5816 Bergen. Alternativt: C. Sundtsgate 37.
Spørsmål kan rettes til Terje Grøstad: terje@vaardal-lunde.no

Kontorer som så langt ikke har støttet 100-årsjubilet kan henvende seg til post@bergenarkitektforening.no for å avklare om det er kapasitet til å inkludere disse.

Med vennlig hilsen
Utstillingskomiteen / Paviljongruppen
Paal Karhrs Terje Grøstad

No comments: